PuntTIC Muntanyola

El Punt TIC és un servei orientat al desenvolupament de processos integrals d’alfabetització digital i d’accés a les noves tecnologies, dotat d’equipament informàtic i ajuda personalitzada.

Els Punt TICs, coneguts primerament com a telecentres, són espais habilitats per acollir ordinadors, perifèrics i programari, que amb el suport d’una o diverses persones, faciliten a la ciutadania l’accés a la societat de la informació.

Tots els Punttics formem part de  la Xarxa Punttic, amb 600 punts distribuïts per Catalunya


Els Punt TIC, un servei complementari al programa d’emprenedoria (Catalunya emprèn)

Des del novembre del 2013, els punttic formen part del programa integral de foment de l’emprenedoria que té com a finalitat fomentar la creació d’empreses.

Un punttic dirigit a persones emprenedores, professionals i pimes
Les persones que hi venen, realitzen accions orientades a la seva capacitació tecnològica, desenvolupant així les habilitats, destreses i coneixements útils per incorporar-se a la societat de la informació i superar la fractura digital.

El Punttic Muntanyola, ubicat a un centre de serveis a les empreses és un espai on professionals i emprenedors no només es capaciten tecnològicament sinò que transformen digitalment el seu lloc de treball, el seu projecte emprenedor i finalment, la seva empresa.

  • Persones amb esperit emprenedor o amb idea de negoci que volen aprofitar les xarxes socials per a ús professional o personal
  • Empreses o professionals liberals (autònoms/emprenedors) que volen estar presents a Internet i no saben com, ni de quina manera
  • Emprenedors/es que volen millorar les seves competències digitals
  • Emprenedoria digital
  • Emprenedors allotjats a les instal·lacions de Can Muntanyola
 Presentació dels serveis del PUnttic Muntanyola a la jornada @etsdigital

https://prezi.com/embed/dyuekteywme-/?bgcolor=ffffff&lock_to_path=1&autoplay=0&autohide_ctrls=0&landing_data=bHVZZmNaNDBIWnNjdEVENDRhZDFNZGNIUE43MHdLNWpsdFJLb2ZHanI0cm1VeHVhL0ZFYmEvZlhidFQyS1F5QUN3PT0&landing_sign=VNrgyt4bfxAXk2UxArw7a4h15o16TPbtprH-ORwyst8

 L’espai

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Can Muntanyola, disposa d’equipament informàtic (aula d’informàtica amb 12 pcs) i connexió wi-fi per als usuaris.

 

ENLLAÇOS RELACIONATS

ORDRE EMO/276/2013, de 30 d’octubre, per la qual s’estableixen les bases reguladores del Programa integral de foment de l’emprenedoria de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom emmarcat al programa Catalunya Emprèn, i s’obre la convocatòria per a l’any 2013.

 

 

 

%d bloggers like this: