Assessorament a emprenedors a través del programa: el meu negoci a les xarxes socials

Dijous 26 d’octubre vam començar un nou programa d’emprenedoria al punttic Muntanyola. Amb el títol “El meu negoci a les xarxes socials” hem volgut encetar un nova acció d’acompanyament i formació utilitzant metodologies d’innovació educativa com el #learningbydoing  o l’ús  de #recursosTIC disponibles i gratuïts a la xarxa.

Més de 12 emprenedors i sobretot, emprenedores , s’han sumat al programa complet  fins el 16 de desembre, data amb la que finalitzarem amb una sorpresa especial.

Els projectes emprenedors seleccionats són gairebé tots de Granollers o localitats veïnes i la gran sorpresa, és que molts es coneixen entre ells pel que hem aconseguit fer un grup de persones bastant homogeni.

Una de les tasques que fem des del #punttic #muntanyola és oferir acompanyament personalitzat i adaptat a cada projecte. Per aquest motiu, s’ha dissenyat paral·lelament a la formació un programa de seguiment que garanteixi a cada emprenedor poder realitzar un pla de comunicació a les  xarxes socials.

De moment, els emprenedors estan contents, tot i que troben a faltar més hores de formació. Des del punttic donem les gràcies als formadors i alhora, emprenedors: Mònica Urrútia, Emili Rodríguez, Lydia Ruiz i als companys de Granollers Mercat, Xavi Lamarca i servidora.

emilirodriguez

Detectar diferents perfils emprenedors

Gran part dels projectes emprenedors tenen un perfil d’autocupació, es a dir, són persones que de la seva professió o especialitat creen una empresa. Al programa tenim l’Angel León cuiner de professió, ha decidit aquest agost posar el seu propi negoci de menjar per emportar. Donar a conèixer a nous clients els seu negoci li permetrà ampliar mercat i també, promocionar un producte més selectiu.

La Pilar Reig i la Núria Pocurull, són sòcies d’un projecte artesanal i exclusiu. Formen un equip que es complementa molt bé i en el que la web i les xarxes socials, seran el seu aparador literal. El clients, els hi poden venir de tot el món!

Fer de la teva afició, la teva empresa

Pot semblar un tòpic, d’influencer o conferenciant de TED però la realitat ens demostra que és veritat. L’Eduard Cardona, químic de professió, farà de la seva afició la bicicleta de muntanya,el seu nou negoci.

Com veieu, cada emprenedor i projecte presenta les seves necessitats que conformaran els aspectes claus de l’estratègia de comunicació. Amb aquests elements podem definir d’aquesta manera, l’ecosistema digital

Molt èxit a tots els projectes!

Escrit per @nuriallb

Publicat per Núria Lloret

Dinamitzadora digital al Punttic Muntanyola Emprenedoria Granollers

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: