TemaTIC d’avui: novetats de hootsuite

images

La popular plataforma de gestió i monitorització de xarxes socials torna aquest setembre amb algunes novetats també disponibles en la seva versió freemium (lliure).

Pels que encara no la utilitzeu, les plataformes de monitorització de xarxes socials, són una potent eina per a optimitzar els continguts de la teva web o promocionar les teves campanyes de màrqueting. Aquestes eines són indispensables quan gestiones més de 3 perfils o bé, el tràfic d’informació requereix d’un servei de 24h (atenció al client, seguiment d’events, consultes d’alumnes, etc…)

Detallem a continuació les principals novetats de la darrera versió:

  1. Nou panell de control i més xarxes socials

Una de les novetats que destaca la companyia, és la nova configuració del panell de control  de Hootsuite. Entre d’altres funcionalitats destacar els teus perfils de xarxes socials preferits.

hootsuite

Els perfils per defecte són els que t’apareixen a la part superior de l’aplicatiu. Pots triar entre diferents  xarxes socials:  facebook (pàgina i perfil) , twitter, linkedin, google +  i publicar posts directament a wordpress.

Els darrers perfils de xarxes socials que Hootsuite ha inclòs han estat Instagram i Youtube, potenciant d’aquesta manera,  el vídeo màrqueting, tendència ja generalitzada aquest 2016.

Recordem que en la versió lliure pots monitoritzar fins a 3 perfils, un número més que suficient per a un emprenedor que vol combinar el perfils del seu projecte / empresa amb els perfils personals.
Tot i així, sempre pots triar en el moment que desitgis, alguna altra xarxa desactivant la que menys utilitzis o vincular més xarxes a través d’altra aplicatius externs com IFFT

Novetats de twitter en els propers mesos. Adéu als 140 caràcters!

  1. Noves funcionalitats de selecció de grups i filtres permeten una millor organització  de la informació

Amb aquestes dues noves funcionalitats, hootsuite facilita al màxim la cerca i recuperació de la informació. en la barra de cerca,troba fàcilment un perfil introduint el nom de la persona i/o perfil en la barra de cerques. Si en canvi, introdueixes les paraules de facebook o twitter, es mostraran tots els teus perfils a les xarxes socials. Utilitza aquesta llista desplegable per a seleccionar perfils cada vegada, o selecciona tots els perfils d’un equip perfecte.

Respecte als filtres, la millora és considerable. Ara, a més de cerques per paraules també pots seleccionar perfils amb més seguidors destacant els continguts més rellevants de cada xarxa.

L’opció de geofiltres o filtratge per zona geogràfica, es realitza directament indicant el topònim o lloc sobre el que realitzes la cerca com per exemple: Granollers, Vallès, Catalunya, etc..

filtres

  1. Fòrum per compartir dubtes

Els fòrums, molt populars fa una dècada, són la millor forma per consultar i compartir coneixement de caire més tècnic entre usuaris d’una mateixa plataforma, SO, etc…

Per aquest motiu, Hootsuite ha creat un nou fòrum organitzat per temes que et permet formular preguntes sobre la plataforma a la comunitat d’usuaris. Com que a més, té moderador, tens una resposta assegurada

hootsuite_forum

  1. De videos virals a Social Video

El vídeos predominen a les xarxes! De fet, és el contingut més demandat i ha de ser fàcilment compartible. Es calcula que  l’any 2019 arribarà a ser un 80 % del total de tràfic a internet.

Aquest augment ha estat possible gràcies al hangout de google i  facebook amb la seva puja de vídeos directament a la plataforma. Pocs mesos després teniem periscope de twitter que permet compartir vídeos en directe, la darrere tendència. Pel que fa a la publicitat en vídeo, una anunci de twitter en vídeo augmenta amb un 28 % la seva visualització

Hootsuite, per tant aposta per la publicació de vídeos en directe i espontanis de moment a a facebook, youtube, instagram. Els nous reptes són arribar a snapchat el 2017.

Si ets emprenedor i t’interessa conèixer més detalls sobre social vídeo, et recomanem que segueixis la nostra programació. Aquest octubre començarà el programa d’emprenedoria i xarxes socials; sigues tu mateix el teu propi Community Manager!

Esperem que aquest post et sigui d’utilitat! Per qualsevol cosa escriu-nos a @etsdigital

Autora @nuriallb

Aula Oberta, tots el dimecres de 12 a 15 h. Consulta els tema del mes

 

 

Publicat per Núria Lloret

Dinamitzadora digital al Punttic Muntanyola Emprenedoria Granollers

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: