S’obren les inscripcions als cursos i píndoles d’informàtica del Centre Cívic Nord i de la Biblioteca Roca Umbert

La programació inclou nou cursos per a competències corresponents al nivell ACTIC bàsic i mitjà, cursos específics per a la preparació de les proves ACTIC i tallers per conèixer diverses eines informàtiques, alguns específics per a infants. L’oferta es complementa amb el servei gratuït “Aula oberta” de suport a l’autoaprenentatge TIC.

Demà dimarts 22 de setembre s’inicien les preinscripcions per apuntar-se als nous cursos i píndoles informàtiques de la Biblioteca Roca Umbert i del Centre Cívic Nord, per al període octubre-desembre 2015.
Els cursos per a competències s’estructuren a partir de nou mòduls segons el model ACTIC (Acreditació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya). Els cursos són de 8 o 12 hores, amb un preu de 20 € o 30 €. Són gratuïts per a les persones a l’atur que presentin el certificat corresponent.
La Biblioteca Roca Umbert també ofereix cursos gratuïts de preparació per a les proves ACTIC de nivell bàsic i mitjà, adreçats a persones a l’atur. Un cop acabat el curs, es pot fer la prova ACTIC a la mateixa biblioteca, prèvia inscripció al portal http://www.actic.cat

A més, la Biblioteca Roca Umbert i el Centre Cívic Nord també ofereixen píndoles temàtiques per iniciar-se en l’ús de noves eines o funcionalitats, com per exemple treure profit de la geolocalització, iniciar-se en el préstec de llibres electrònics amb eBiblio Catalunya o aprendre a fer còpies de seguretat.

Paral·lelament, es fan píndoles gratuïtes adreçades específicament a infants. Per a nens i nenes de 10 a 12 anys, es farà el Codeclub d’iniciació a la programació d’ordinadors per aprendre els principis bàsics per crear petits videojocs. I per a estudiants de 5è i 6è de primària s’ofereixen dues píndoles, una per millorar la presentació dels treballs de l’escola i l’altre per descobrir les millors apps per crear mapes conceptuals.

Tota aquesta oferta es complementa amb el servei gratuït d’assessorament en l’autoaprenentatge de les TIC. Un formador resol els dubtes informàtics puntuals i fa el seguiment a les persones que vulguin practicar temes informàtics concrets. L’entrada a l’aula és lliure i les places són limitades. L’horari de l’Aula Oberta del Centre Cívic Nord és els dilluns de 16.45 a 18.45 h; i a Roca Umbert és els dijous de 16.30 a 18 h
El període de preinscripcions per a cursos i píndoles és a partir de dimarts 22 de setembre, presencialment als equipaments o a través del web

         
Per a més informació:
Biblioteca Roca Umbert (Tel. 93 860 44 50)
Centre Cívic Nord (Tel. 93 840 60 69)

 

Font : NP Ajuntament de Granollers

Publicat per Núria Lloret

Dinamitzadora digital al Punttic Muntanyola Emprenedoria Granollers

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: