Obertes les inscripcions al curs universitari en “Estratègies i Ecosistemes digitals orientats a Negoci” a Granollers

UVic-UCC, l’Ajuntament de Granollers i la Fundació Universitària Martí l’Humà organitzen aquest curs

El Centre de Serveis a les Empreses Can Muntanyola de Granollers acollirà un curs presencial de caràcter professionalitzador, orientat a l’especialització i l’actualització en l’àmbit de l’Empresa i la Comunicació. “Estratègies i Ecosistemes digitals orientats a Negoci” que organitza la UVic-UCC, l’Ajuntament de Granollers i la Fundació Universitària Martí l’Humà, té la funció de formar en les noves possibilitats de promoció de negoci que ofereix Internet i les Xarxes Socials. Enguany, la Universitat de Vic imparteix un total de 25 cursos d’Especialització en diferents branques temàtiques de durada variable.

El curs té l’objectiu de de formar professionals experts en la gestió de les xarxes socials capaços d’integrar els nous mitjans digitals a les estratègies de màrqueting, vendes, publicitat i comunicació, que generi trànsit i vendes a través d’internet per fidelitzar i vincular els clients. Són destacables els diferents mòduls de formació que tracten qüestions de tanta actualitat com Social Analytics, Posicionament (SEO, SEM), App’s, Web mobile, etc. [Més informació sobre el programa del curs+]

El curs està adreçat directius, càrrecs intermitjos, personal de petites empreses, micro-empreses i persones emprenedores interessades a integrar els nous mitjans digitals a les estratègies de màrqueting, venda, publicitat i comunicació que generi trànsit i vendes a través d’internet per fidelitzar i vincular els clients. També a estudiants universitaris, llicenciats i qualsevol tipus de persona interessada en el tema en general. Els estudiants que facin els cursos podran reconèixe’ls com a crèdits per al seu expedient acadèmic.

El curs tindrà lloc els dies  8, 9, 22, 23, 29 i 30 de maig, 5 i 6 de juny de 2015 al Centre de Serveis a les Empreses Can Muntanyola. L’horari serà divendres, de 17 h a 21 h, i dissabtes, de 9.15 h a 13.45 h.

 

Nota de premsa realitzada pel Servei de Comunicació de l’Ajuntament de Granollers

 

Publicat per Núria Lloret

Dinamitzadora digital al Punttic Muntanyola Emprenedoria Granollers

Deixa un comentari